Results 1 to 2 of 2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1

    Default Speaker system did not load with a connection to my sound system

    Hi all,

    After installing Windows 8 Release Preview, I noticed that the speaker system did not load with a connection to my sound system (Bose). I have no speaker hook-up, as they say that the parameters aren't within the OS of Window 8 Preview.

  2. #2
    Senior Member Medico's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    USA
    Posts
    3,606

    Default Re: Speaker system did not load with a connection to my sound system

    There are known audio driver issues. I would try going to the audio manufacturer's web site to see if you can grab some new drivers, perhaps for Win 7. Install them in compatibility mode. (right click the installation file and you will see compatibility mode)



Thread: Speaker system did not load with a connection to my sound system - Windows 8

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Featured Pages:    Windows 8 | Windows 8 Forum | Windows 8 Install | Windows 8 Error | Windows 8 Download | Windows 8 System Requirements | Windows 8 Themes | Windows 8 Key | Windows 8 Drivers| Windows 8 Security | Windows 8 Hardware | Windows 8 Networking | Windows 8 Performance | Windows 8 Sound | Windows 8 Software | Windows 8 Tutorials | Windows 8 Virtualization Virtual Desktop Windows 8 | Windows 8 Registry | Windows 8 Backup | Windows 8 Recovery | Windows 8 Restore | Windows 8 Firewall | Windows 8 Aero Theme | Windows 8 Blue Screen | Windows 8 Activation| SEO by WebProfits