PDA

View Full Version : Failed System Restore - Windows 8



windows
09-05-2010, 09:45 PM
Hi. I'm posting on behalf of my little sister. I have searched the forum however nothing seems to fit her problem.

Make: Compaq
Model: 615
Win: 8 Home Premium
Spec: AMD Dual Core Athlon X2 QL-66 2.2GHz, 320GB HDD, 2GB RAM, 15.6" HD LED, DVDRW, ATI HD3200

Whilst browsing the internet (IE8), the broadband service failed, unknown at the time, usually it's a blip by our POS router and service resumes as normal after restarting the computer. However this time it recommended a system restore and since my little sister isnt that clued up she selected yes. The restore sequence started and restarted at the end.

Now thats as far as it got. Now when the system boots we just get a mouse pointer in the middle of a blank screen and nothing else happens. We can move the pointer using the mousepad but do nothing else with it.

Can someone please help and suggest a course of action? BTW I must point out that Windows 7 is an OEM install and we do not have an original installation disk.

Thanks in advance

hrgjri4
04-11-2011, 06:08 PM
Hi guys,

Microsoft have released IE 9 for a long time and now it is running on my Windows 8 Pro 64 bit. I am really loving its quick operation so much.

Why not install IE 9 on your computer?

Internet Explorer 9 provides the best web experience for Windows. It's all-around fast hardware-accelerated text, video, and graphics speed up performance and make websites perform like programs that are installed on your computer.